Afhalen

Bestellen voor afhaling

U dient uw onlinebestelling daags voor de afhaling (tenlaatste om 24u00) aan ons door te geven, indien u uw bestelling te laat plaatst vragen wij u alsnog om ons telefonische te contacteren zodat wij uw bestelling kunnen bevestigen.

Tijdens de openingsuren U kan ons bereiken op het nummer 053/41.73.86 .

 
 
 
 
 
 
 
Gerecht uit de kaart volgens de geldende prijzen
 
 
 
Warm (dit is enkel mogelijk tijdens de middagshift van 12u00 tot 13u30 , of de avondschift (vr / za ) van 18u00 tot 20u00)
Gekoeld
 
HERBRUIKBARE verpakking (hiervan scant u met de smartphone onze QR-code bij afhaling)
Ik breng mijn eigen verpakking mee (enkel mogelijk bij afhalen van warme maaltijden)
WEGWERPverpakking
 
Ik bevestig hierbij dat de gegevens die ik invulde correct en volledig zijn. Ik verbind me tot de betaling van alle bestelde en geleverde gerechten.
 
 

Heeft U net uw bestelling aangevraagd? Dan is hierboven een bedankje verschenen en een ontvangstbevestiging. Is dit niet verschenen? Dan heeft u waarschijnlijk 1 van de verplichte velden niet correct ingevuld of aangevinkt. Uw bestelling is pas definitief nadat wij u op het door u ingegeven e-mailadres een bevestiging hebben gestuurd. De door u geplaatste bestelling is bindend en kan niet meer aangepast worden, u kan wel eventueel uw bestelling nog uitbreiden indien dit ook voor ons mogelijk in de keuken. Annulaties dienen tenlaatste daags voor de voorziene afhaling ingediend te worden. Zoniet kan een schadevergoeding gelijk aan de bestelwaarde van de maaltijden aangerekend en opgeëist worden.