Dagmenu en reserveren

Dagmenu

Wij presenteren U graag ... HET MENU van deze week.

Elke dag bieden wij u een dagvers menu aan met enkel de beste artisanale en biologische ingrediënten.

 

Heeft U hierover een vraag? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Heeft U een bepaalde voedselintollerantie of -allergie? Dan passen wij heel graag voor U onze gerechten aan waar mogelijk.

Dinsdag


Soep van zoete aardappel


Pasta met kip, shiitake en pastinaak


(Dit gerecht liever afhalen?)

Woensdag


Knolseldersoep


Vogelnestjes in tomatensaus met pestopuree


(Dit gerecht liever afhalen?)

Donderdag


Tomatensoep


Tarte Tatin van grondwitloof


(Dit gerecht liever afhalen?)

Vrijdag


Waterkerssoep


gebakken seizoensvis met groentengratin


(Dit gerecht liever afhalen?)

Zaterdag

 

Pompoensoep


Bascôte kotelet van de Seizoenschuur met spruitjesstoemp


(dit gerecht liever afhalen?)

Reserveren

 
 
 
 
 

OPGELET!  BELANGRIJKE OPMERKING BIJ RESERVATIES

Reservaties kan U bij ons plaatsen op 3 verschillende manieren nml. terplaatse in de zaak, telefonisch op het nummer 053/41.73.86 of via deze pagina.

Reservaties via andere kanalen op sociale media zoals Messenger worden niet aanvaard. Een reservatie-aanvraag per mail dient U minimaal 24u op voorhand aan ons door te sturen zodat wij voldoende tijd hebben om onze planning na te kijken en uw reservatie al dan niet te bevestigen. Uw reservatie is pas definitief nadat U van ons een bevestigingsmail ontving, aanvragen met fictieve persoonlijke gegevens worden standaard geweigerd. Bij reservaties voor speciale arrangementen (Flair, Two4One, ... ) dient U dit steeds te vermelden in uw bericht, zoniet komt uw reservatie te vervallen en kunt U niet genieten van het aangeboden voordeel. Alle velden in dit reservatieformulier dienen naar waarheid ingevuld te worden, zoniet stelt u zich eventueel bloot aan vervolging wegens misbruik van vertrouwen. M.b.t. inkomstenderving tengevolge van niet opdagen gelden volgende regels: Bij niet opdagen of niet tijdig (24u op voorhand) verwittigen dat u met minder personen aanwezig zal zijn, kan een reservatiekost van €30 p.p. gefactureerd worden. Bij niet opdagen of laatijdig verwittigen (minimaal 48u op voorhand) van ontbrekende personen wanneer een op maat gemaakt menu gereserveerd werd dan kan de afgesproken prijs die voorzien werd voor het menu (vermeerderd met €20 p.p. indien het menu geen bijkomende dranken voorzag) alsnog aangerekend worden. Betalingen kunnen uitsluitend contant of met de smartphone (applicatie van de bank of Payconic) voldaan worden. Alle betalingen dienen te worden voldaan voor het verlaten van de zaak. Deze regels moeten helaas bestaan omdat niet altijd iedereen ter goedertrouw is, maar vooralsnog hebben we nog steeds veel vertrouwen in onze medemens. Dank voor uw begrip.